Thuis

Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

 

FAYGO-UNIE de GROEP heeft 3 takfabrieken. Men is FAYGOBLOW wat ontwerpen en slag het vormen machine voor HUISDIER maken, heeft PE enz. FAYGOBLOW 5 octrooien van uitvinding, en 8 octrooiengebruiksmodellen. FAYGO-HUISDIERENslag het vormen de machine is één van snel en energy-efficient ontwerp in de wereld. De tweede fabriek is FAYGOPLAST, wat plastic uitdrijvingsmachines maken, met inbegrip van plastic pijp die lijn uitdrijven, plastic profiel uitdrijvend lijn. Vooral kan FAYGOPLAST hoge snelheid tot 40 m/min-PE, PPR-pijplijn leveren. De derde fabriek is FAYGO-RECYCLING, wat nieuwe technologie in plastic fles, film recyclingsverwerking en het pelletiseren onderzoeken. Nu FAYGO-kan het RECYCLING tot 4000kg/hr.-de lijn van het HUISDIERENflessenspoelen, en lijn van de de filmwas van 2000kg/hr maken de plastic.China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Nu FAYGO-had de UNIE vele orden van Alibaba door Handelsverzekering krijgen. Tot Februari is onze Handelsverzekering meer dan USD 1000,000. Zo kunt u van FAYGO zonder enige zorgen kopen.
Nu FAYGO-UNIE heeft de GROEP meer dan 500 klanten van verschillende landen, met inbegrip van het UK, Spanje, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, Italië, Turkije Rusland enz. van Europa, en Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Venezuela, Koele enz. van Amerika, en Saudi-Arabië, Iran, Syrië, India, Thailand, Indonesië enz. van Azië, en vele klanten van Afrika.

China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Onze fabriek wordt gevestigd in Zhangjiagang-stad, behandelt een gebied van 26.650 vierkante meters. Het vergt slechts rond twee uren die door de internationale luchthaven van SHANGHAI drijven. Welkom om onze fabriek te bezoeken, en te hopen om met u in de nabije toekomst samen te werken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De jaarlijkse machineoutput werd 35 reeksen, werd het bedrijfsvolume ongeveer 1,835000 USD.

De Faygounie werd gevestigd in 2010. Op dat ogenblik was het workshopgebied over 700m2, zijn onze hoofdproducten de lijn van de pijpuitdrijving.

China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

In 2014, veranderden wij workshop en het vergrote productiegebied aan 18000m2, 11m workshophoogte stond ons toe om grotere machines te maken. Ook werd het werknemersaantal verhoogd tot bezeten zelf-onderzoek en de ontwikkelingscapaciteit om geïndividualiseerd machines.business-volume te maken was ongeveer 2.000.000 USD.
China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2
In 2016 November, bewogen wij opnieuw onze workshop voor groter productiegebied 26.650 m2 en betere werkomgeving, met inbegrip van afzonderlijk het schilderen workshop en bureaugebied. de nieuwe workshop werd gebouwd voor metaalverwerking en machinekader productie. Tijdens dit jaar, houden more and more oude klanten herhalend orden aan ons, houden wij ook helpend en steunend more and more nieuwe klanten om slag-vormend productengebied in te gaan. het bedrijfsvolume was ongeveer 10.000.000 USD.

China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Nu, Faygo-heeft de uniegroep meer dan 500 klanten van verschillende landen, met inbegrip van het UK, Spanje, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, Italië, Turkije Rusland enz. van Europa, en Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Venezuela, Koele enz. van Amerika, en Saudi-Arabië, Iran, Syrië, India, Thailand, Indonesië enz. van Azië, en vele klanten van Africa.We vergrootten het verkoopteam aan 12 personen die met routine elke week opleiden, om de stijgende ordehoeveelheid te ontmoeten en highten dienstenniveau aan elke klant. Het is een efficiënte voorbereiding voor onze volgende ontwikkelingsstap.

Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd.
Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd.
Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd.
Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : faygoplast

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Faygo Union Machinery Co., Ltd. Certificaten